Dinar Anadolu İmam Hatip Lisesi

WEB https://dinaranadoluihl.meb.k12.tr
Adres : FATİH MAH. 9. TOKİ SK. NO 2 DİNAR / AFYONKARAHİSAR
VİZYON : Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak.
MİSYON : Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : Okulumuz 2011 yılında "Beyaz Bayrak" ödülüne layık görülmüştür.

Saatler : 8:20 ile 15:50
Yabancı Dil : Arapça-İngilizce
Pansiyon : 234 KİŞİLİK ERKEK ÖĞRENCİ PANSİYONUMUZ VARDIR.
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.Afyonkarahisar´a 110 km uzaklıktadır.Isparta ve Burdur illerine 60 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : OKULUMUZ 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE İMAM HATİP LİSESİ KAPSAMINA ALINMIŞ OLUP SINAVLA 30 ÖĞRENCİ ALMIŞTIR.
Sportif Etkinlikler : FUTBOL MASA TENİSİ,VOLEYBOL,GÜREŞ,ORYANTRİNG VE GÜREŞ
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : HER SINIFIN BİR ŞEHİDİ VAR PROJESİ İSLAM AHLAKI PROJESİ KARİYER GÜNLERİ PROJESİ